dimecres, 24 de març del 2010

SORTIDA AL TEATRE AMB LA PROFESSORA DE CASTELLÀ


El dia 10 de març a les 9 del matí els estudiants de 4t d'ESo de l'IES Santa Maria vam sortir al teatre a Can Ventosa a veure tres petites obres de teatre, una de les quals era Bodas de sangre de Federico García Lorca. La sortida va estar molt interessant, ja que l'obra va estar molt ben representada.

Ara resumiré Bodas de sangre que és l'obra de lectura obligatòria d'aquest segon trimestre de l'assignatura de llengua castellana.

Tracta d'una noia que s'havia casat però no estava contenta. Quan estaven a la festa del seu casament ella va decidir escapar-se amb un altre noi i el seu marit va decidir anar-los a cercar per defensar el seu honor. Va passar una tragèdia, es van matar els dos, la noia va anar a la casa de la mare del seu marit perquè li fes el que ella creia que es mereixia. La mare de l'espòs la va insultar i colpejar. Les dues van acabar plorant i resant a mort.

L'obra va acabar a les 11.30 del matí i d'allí tots els estudiants vam tornar a l'institut per reprendre les classes de nou.

Jhonatan de la Cruz (4t A)

1 comentari: