dijous, 20 de maig del 2010

L'ESCRIPTORA CARME RIERA VISITA EIVISSA

L'IEE ha organitzat un acte el proper dijous, 27 de maig, a Can Ventosa, en el que l'escriptora Carme Riera conversarà amb Helena Alvarado, també escriptora, i catedràtica de llengua i literatura catalanes.

Carme Riera és la protagonista del cicle L’escriptora de l’any 2010, projecte iniciat per la Direcció General de Cultura, emmarcat dins el Pla Integrat del Foment de la Lectura, que pretén atorgar un reconeixement a una figura literèria sòlida de les Illes Balears, així com la difusió de la seva obra.
L'any passat el protagonista va ser Baltasar Porcel i Pujol, autor d'indubtable reputació que, malauradament, va morir durant el mateix curs en què se'l triava.
Enguany, el nomenament recau en Carme Riera, una de les millors escriptores dels darrers temps, professora universitària a la UAB, especialista en literatura espanyola contemporània, autora de tot un seguit de novel·les de molta anomenada, traduïda a diversos idiomes, i amb una trajectòria prou coneguda per al públic en general però també per al món acadèmic.
Sense cap mena de dubte un acte molt interessant al que no podeu faltar!
Dijous, 27 de maig, Can Ventosa, 20h.
Teniu més informació clicant damunt la imatge



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada