dijous, 27 de maig del 2010

NOU CD DEL GRUP FORMENTERER 4 DE COPES

Aquest grup de pop rock de Formentera que canta en català, va néixer l’any 2000 i des de llavors no ha deixat d’oferir concerts arreu de les Illes Pitiüses.
El 2001 va ser finalista del certamen Art Jove, organitzat per la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern Balear, i el 2002 publicaren el seu primer disc titulat 4 de copes, enregistrat a Eivissa per Dennis Herman.
Han participat en esdeveniments culturals com les trobades de “Junts per la Llengua”, les Diades de les Illes Balears, i han realitzat concerts a la sala Tradicionàrius de Barcelona i al V Festival de Rock Eivissenc, entre altres. Han col·laborat amb els Ressonadors ("Sa carta que m'enviares") i Projecte Mut ("Jo tenc una enamorada").
El seu segon disc titulat Plens d’arena (Discmedi 2008) comptà amb la col·laboració i producció de Cris Juanico (ex-Ja t’ho diré) i Juanjo Muñoz (Gossos).
El grup està format per Maria José Cardona (veu i guitarra), Pedro Verdera (veu i bateria), Jesús Marí (guitarra) i Mariano Menteguiaga (baix).
Aquí teniu una cançó primícia del nou disc: "Ses meves ales" . Us anim a sentir-la. Paga la pena.



Més informació: ttp://www.myspace.com/4decopes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada